Going Down v Stakes

Začnu tento článek tím, že diskutuje živý poker. Někteří z toho, co jsem ti to říct, je z doslechu. Nejsem silný hráč v pokeru, ale věřím, že to, co říkám, je pravda. Když jsme diskutovali video poker dále v tomto článku, jsem na víc pevnou půdu pod nohama.

Poker je hra, kde mnoho dobrých hráčů jít na mizině – často více než jednou. Bad hráči určitě jít na mizině, taky. To může být obtížné pro hráče vědět, jestli je to dobrý hráč běží špatný nebo prostě nestačí.

Poker je hra, kde je obtížné přesně odhadnout sílu vaší hře, a že z vašich soupeřů – z nichž jeden může kolísat v závislosti na tom, kdo je napřed nebo pozadu, který je unavený, kolik alkoholu bylo spotřebováno, atd houpačky (pozitivní i negativní), může být velká s ohledem na předpokládané hodinové sazby win. Navíc, každá hazardní hra přitahuje určitý počet zvrhlíků, z nichž mnozí nedokážou správně pečovat o jejich bankroll.

Poker je také hra, kde je úroveň dovedností hráčů značně mění s sázkách hrál. Hráči, kteří hrají v $ 1 / $ 2 hry jsou obvykle nejsou tak dobré jako ty, kteří hrají v $ 5 / $ 10 hře, který zase nejsou tak dobré jako ty, kteří hrají ve hře $ 20 / $ 40

Hráči, kteří jsou dost dobré, aby pravidelně porazit $ 20 / $ 40 hře (to znamená jejich hru je dostatečně lepší než průměrný hráč v této hře které by jim umožnilo více než vynahradit kasina rake) lze obvykle rozdrtit hru $ 1 / $ 2. Jsou to jen, že mnohem lepší. Pokud jdou zlomil při vyšších stakes hráči často odstoupit stupeň nebo dva s cílem vybudovat svůj bankroll znovu.

To nemusí být vždy příjemné jít dolů v sázkách. Ego se podílí pro mnoho hráčů, a je třeba vidět v pouhých $ 1 / $ 2 hra může být ponižující, pokud jste zvyklí hrát s lepšími hráči ve vyšších stakes. Přesto, pokud jste na mizině a nemůžete přesvědčit někoho, aby vás zpět do většího hře, budete dělat to, co máte dělat a hrát na nižších úrovních. Jestli můžeš. Někteří hráči používají k vyšší sázky pocit, že hraje za nižších stakes je jako hrát za “peníze na hraní”, a nemohou se soustředit dost dobře uspět. Ačkoli kalibr hráčů je odlišná, pravidla her na úrovni $ 1 / $ 2 jsou stejné jako ty u / $ 2,000 úrovni $ 1,000.

Ve video poker, je to jiný dynamický. Stále máte hráči jít zlomil, samozřejmě, ale je to mylné se domnívat, že hráč, který je obvykle úspěšní na $ 5 hře může rozdrtit 25 centů hru. Jedním z důvodů je to, že tito hráči nehrají stejné hry. Být opravdu dobré Jacks or Better, například automaticky nedělá vám dobrý hráč na Deuces Wild. Každá hra, a každý plat plán, musí se naučit samostatně.

Pokud víte, že jeden nebo dva zápasy dobře, že to není tak těžké zvednout ostatní. Ale to není gimmee jeden. Každá hra má své vlastní výstřednosti. Nejúspěšnějšími hráči na high stakes video poker her pomocí počítače a vědí, jak funguje systém comps. Někdy mohou vyjednat přední peněz jen proto, aby ukázat a hrát. Mohou získat cestovní peněžní náhradu. Často přijímat dary různých druhů, které mohou být později se prodávají na eBay.